Senaste inläggen

Av Tess - 7 september 2014 08:00

Har nästan blivit lite morgonpigg, att vakna 7.30 en söndag tillhör inte mina vanliga vanor. Jag gillar att sova men de sista veckorna har jag lagt mig tidigt och vaknat tidigt, men det gör ingenting för jag hinner att få en hel del gjort :) det känns som om de lediga dagarna blir längre!

Imorgon är dagen som jag längtat efter... Imorgon kl 9.00 är det dax för UL. Jag ser fram emot det med en skräckblandad förtjusning. Förtjusning för att vi ska få se vårt älskade knyte för första gången och skräck för att det inte ska finnas nåt knyte... Trots att jag känner mig väldigt gravid med illamående osv så vågar jag inte tro fullt ut... Måste se det med egna ögon först! Men jag hoppas att vi får åka hem lyckliga imorgon, trollbundna av vårt lilla knyte! <3

ANNONS
Av Tess - 1 september 2014 21:06

Jag har inte varit sugen på mat alls de senaste veckorna och det är svårt att äta när man inte är sugen på nåt. Portionerna blir små men det är gör väl ingenting antar jag, är väl bara tråkigt när man annars älskar mat haha! Men nej jag klagar inte, är mest ett konstaterande :) för jag kan gå igenom eld för vårt älskade barn!

Imorgon börjar ny arbetsvecka & arbetsmånad! Bara 1 månad kvar av heltid... Haha jag är knäpp som räknar ner men jag trivs verkligen inte på jobbet längre, jag som brukade älska mitt jobb. Tyvärr har jag en kollega som inte blir behandlad så väl av vår nya chef och mår väldigt dåligt. Chefen har en väldigt konstig ledarstil och vi kommer inte helt överens heller... Det är en knepig situation men i och med att jag kommer jobba halvtid så kommer jag inte utsättas för stressen på samma vis... Iaf är min plan så. Bara en heltidsmånad kvar att genomlida! :) sen ska vårt hem förberedas för bebis... Tur att jag har lång tid på mig :) längtar faktiskt lite efter hösten & vintern!

ANNONS
Av Tess - 31 augusti 2014 21:54

De senaste två veckorna har varit lite av en berg och dalbana men sen jag bestämde mig för att jobbet inte är så viktigt utan att det viktigaste är att jag mår bra, graviditeten är det viktigaste för mig. Att ta en tjänst som är helt förknippad med stress och sen på det sättet kändes verkligen inte bra! Så jag känner verkligen att jag fattade rätt beslut som tackade nej, visst det betyder mindre pengar men pengar är inte allt! Vi som längtat och kämpat för att bli gravida, då måste man vårda det och ta hand om sig själv. Nu har jag en månad kvar av heltids jobb sedan blir det halvtid! Känns bra för jag hoppas att kunna få ordning på huset lite innan bebisen kommer! Vi behöver göra en ordentlig utrensning, så får se vad man hinner med :) men jag blickar mot framtiden med glädje, imorgon är det bara en vecka kvar till det efterlängtade ultraljudet! Känner en skräckblandad förtjusning över det hela, fortfarande finns det en rädsla inom mig att det inte finns nåt barn. Jag har dock mkt känningar, t.ex foglossning och morgonillamående så jag har lättare att förtrycka oron nu. Men man kan aldrig vara helt säker. Men jag hoppas verkligen! Vi är så redo och vi har verkligen kommit närmre varandra den senaste tiden! Hoppas att denna veckan går fort :)

Av Tess - 26 augusti 2014 20:59

Den senaste veckan har jag utsatts av en svår situation på jobbet, har ställts mot väggen och blivit erbjuden fortsatt arbete på ett väldigt obekvämt sätt. Jag skulle kunna gå in på djupet och förklara men det är ingen mening att älta mera. Iaf så kommer jag lyssna på min magkänsla och tacka nej, så från den 1 oktober kommer jag vara deltids arbetslös. Jag kommer ha kvar min halvtids tjänst eftersom jag är fast anställd och så får jag stämpla upp till heltid. Det känns inte värt att utsätta sig för all stress som den andra tjänsten skulle innebära. Jag känner att jag måste tänka på mig och barnet i första hand. Graviditeten är viktigast för mig! Sen har jag kollat och man ska få ha kvar sin SGI i sex månader om man blir arbetslös så ska få ha kvar min heltidslön som grund för mammapenningen. Ska ringa till försäkringskassan och kolla försäkerhetsskull! Men det här känns verkligen som det rätta. Sen får jag ju ändå söka jobb och så men det ordnar sig nog! Bara allt går bra med knytet! Det är det viktigaste! ????

Av Tess - 24 augusti 2014 19:57

Värken är borta men jag är lite öm, kanske var det bara lite växtvärk ändå! Avvaktar ett par dagar innan jag släpper oron helt dock... Men än finns det nog hopp! <3

Av Tess - 23 augusti 2014 23:05

Ikväll kom jätte kraftig molvärk, jag har inte haft molvärk nu på ett par veckor så nu är jag orolig att det är ett tecken på missfall! Jag hoppas på växtvärk... Men är skit rädd!! Har ju bara två veckor kvar tills man är på rätt sida av 12 veckor... Snälla knyte, stanna inne i min mage och väx och må bra!

Av Tess - 21 augusti 2014 22:50

Har haft huvudvärk hela dagen och mått illa, det vill inte ge med sig. Typiskt att man ska ligga här alldeles klarvaken nu, jag vill ju sova!

Imorgon är det fredag! Det ska bli skönt med helg, även om jag jobbar på söndag en runda. På lördag blir det stan med älsklingen iaf <3 snart är det bara 2 veckor kvar till UL iaf... Tiden går otroligt sakta! Vill ju de knytet nu :P tålamod ja tjena! Får bara hålla mig sysselsatt så löser det sig nog :)

Av Tess - 20 augusti 2014 22:18

Fick sms av min syster imorse, hon hade varit på ultraljud idag och hon berättade att hon väntar tvillingar! Vi har skämtat med henne att det är nog tvillingar för hon har mått så illa och varit så trött, och så var det! Grattis kära syster! Jag ska bli moster till tvillingar! <3 hon är fortfarande beräknad till 1 mars men hon kommer att bli igångsatt i v 38. Dvs i mitten av februari blir hon mamma! Det är tvåäggstvillingar, vilket inte är så förvånande eftersom hon oxå har PCOS. De hade precis börjat att försöka, de trodde de skulle ta tid då de sett hur vi har kämpat, men det blev en lyckoträff direkt. Alltså jag förstår att det känns orättvist men jag är väldigt väldigt glad för deras skull!

Mamma sa, snart får vi se hur många du har - kanske 2 du med eller 3? Sen skrattade hon. Det gör mig inget, jag är glad för vad jag får! Men dock tror jag inte det för jag har inte varit lika trött eller illamående som min syster. Näe dax att gå och lägga sig, imorgon är en ny arbetsdag!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se