Alla inlägg under januari 2015

Av Tess - 7 januari 2015 09:46

Imorgon är det dax för en ny glukosbelastning. Känns inte direkt jätte kul eftersom jag mådde så dåligt efteråt sist! Sen efter glukostestet så blir det hem en vända innan det är dax att åka till dietistmottagningen och träffa en dietist. Så morgondagen är verkligen helt fullspäckad!

Annars händer det inte så mkt just nu är ju sjukskriven så vilar mest. Stickar en del och glor på TV för att fördriva tiden.

ANNONS
Av Tess - 3 januari 2015 12:53

Sitter och funderar på om man behöver köpa ett andningslarm eller inte? Jag har ju högt BMI och studier har ju visat att det finns ett visst samband mellan plötslig spädbarnsdöd och mammans höga BMI. Det verkar dock inte finnas så många tester gjorda på just andningslarm, så hur ska man veta vilket som är bäst? Nån som har testat och har några tips?

Angelcare AC1100 som är kombinerad babyvakt och andningslarm verkar ju bra men är lite dyr kanske, kostar 3 175 kr. Men samtidigt om det kan rädda mitt barns liv så är det ju å andra sidan helt ovärderligt! Är ju skönt med en kombinerad produkt så att man slipper springa runt med olika apparater.

ANNONS
Av Tess - 2 januari 2015 12:21

Ja det är nu bara 70 dagar kvar! Känns otroligt! Nästa vecka tänkte jag börja tvätta bebiskläderna och lakanen. Babykoftan är färdig stickad, har bara att sätta i knappar kvar :) den blev så liten och gullig! Hoppas att den passar :)

Igår virkade jag även färdig babyfilten, den kommer att bli superfin i vagnen! Är super nöjd!

Har märkt förändringar i fosterrörelserna den senaste veckan. Förmodligen så har knytet bara lagt sig på ett annat vis som gör att jag inte känner av sparkarna på samma vis längre. Har varit lite orolig i natt men nu på förmiddagen så hittade jag det här sidan: http://www.spadbarnsfonden.se/Page.asp?PageId=449

Så lade mig på vänster sida och kunde inom 10 minuter räkna 10 sparkar så nu känner jag mig lugnare. Maken tycker som vanligt att jag nojar för mkt och att jag inte ska vara så orolig. Det är inte så lätt kan jag säga. Det är ju jag som har ansvaret, skulle jag missa en signal om att nåt är fel och det leder till något olyckligt så blir det ju mitt fel. Eller han skulle ju aldrig klandra mig men jag skulle klandra mig själv oerhört mkt! Men som sagt är glad att jag hittade den där hemsidan och inte behövde ringa förlossningen och ta anspråk på deras dyrbara tid!

Har sovit dåligt dels pga av oron men även pga foglossningen. Spelar ingen roll vilken sida jag ligger på längre, både höger och vänster ben domnar och jag får byta sida ofta. Och när man byter sida vill man skrika rakt ut pga foglossningen! Ajaj säger jag bara! Idag kan jag knappt gå och att klä på sig var en prövning så det var tur att maken är hemma och kunde hjälpa till med strumporna! Imorgon går vi in i v 31 och det börjar närma sig! :) idag blir det att tvätta lite och i övrigt bara slappa!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se