Alla inlägg under augusti 2014

Av Tess - 10 augusti 2014 09:16

Förkylningen som jag plockade på mig på vägen hem från USA är nog den värsta jag haft. Har legat helt pall i fyra dagar, inte orkat göra någonting alla utan bara sovit. Igår började hoststadiet, så nu gäller det att ligga steget före och hinna äta frukost innan hostattackerna börjar annars finns det risk för kräkningar!

Men jag klagar inte, jag välkomnar allt som får mig att känna mig gravid! Så att jag ska veta att ett knyte växer i magen, jag börjar kunna ta till mig mer om mer att det verkligen ska ske. Men tänker inte berätta för alla förrän efter det tidiga UL eller kanske ännu senare. Får se hur det blir. Får se lite hur det blir på jobbet, i grunden har jag en fast halvtids tjänst och sedan är jag visstidsanställd på halvtid tom den 30 september. Men nu har vi ny chef och han är lite lustig så jag vet inte alls hur han tänker angående min tjänst. Kollade upp hur det blir med föräldrapenning om man förlorar sitt jobb och man får tydligen behålla inkomsten i 6 månader, vilket skulle vara perfekt om jag måste gå ner på halvtid så förändras inte min föräldrapenning iaf! Det är mkt man ska tänka på! Satt och kollade lite på arbetsförmedlingen innan och finns ett par jobb som jag skulle kunna tänka mig att söka, visst känns som lite fel tid men jag som egentligen älskar mitt jobb har börjat hata det pga den nya chefen. Våra personligheter går lixom inte ihop, han är så rörig och stimmig och ska alltid ha nåt gjort när jag har som mest att göra :S trots att jag är anställd till att jobba med ekonomin så försöker han hunsa runt mig som sin personliga assistent! :( jaja det ordnar sig nog! Nu ska jag vila lite för jag har sovit så dåligt i natt.

ANNONS
Av Tess - 7 augusti 2014 19:38

Var på inskrivningen på MVC idag, hade gått ner 5 kg sen sist (hur gick det till??? Har ju varit i USA och det har ju inte direkt funnits nyttig mat där!!), blodvärderna, urinprovet & blodtrycket var bra. Jag har inget att oroa mig för. Viktminskningen gör att min bmi nu är under 40 så jag fick välja om jag ville gå på den speciella läkarundersökningen. Tänkte att det det är lika bra att genomgå den.

Fick ultraljudet framflyttat till den 8 september, baserat på det tidiga UL som jag gjorde i juli. Så det känns ändå okej. Jag har förlikat mig med tanken att jag är gravid, så är det. Jag ska ha barn inte missfall!

ANNONS
Av Tess - 7 augusti 2014 04:07

Det var otroligt skönt att komma hem, både maken och hunden hade saknat mig mkt! Dock drog jag på mig en förkylning på vägen hem, sen och jetlaggen har gjort att jag sovit bort gårdagen och varit vaken i natt :S

Idag väntar inskrivningen på MVC, är fortfarande rädd att de ska säga att jag inte är gravid. Tror inte att den känslan kommer att försvinna förrän UL. Nu ska jag äta en äggmacka och försöka sova lite till.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se