Alla inlägg under juli 2014

Av Tess - 6 juli 2014 07:56

Enligt Clearblue testet är jag gravid sen 2-3 veckor! Det är knappt att jag tror på det! Känns verkligen mot alla odds! Nu ska jag väcka maken & ge honom den goda nyheten! (Och själv försöka fatta att det är sant!).

Tack alla ni som hållt tummar & tår för oss!

ANNONS
Av Tess - 5 juli 2014 13:00

Jag känner idag att jag förmodligen inte är gravid. Det är ju i princip omöjligt för oss att bli det på naturlig väg så chanserna att det är så är ju väldigt små. Jag har iaf varit på Apoteket och köpt ett graviditetstest, så ska ta det imorgon bitti. Önskar verkligen att jag är gravid, vill inget hellre än annat.

Jag läste instruktionerna för testet som jag tog igår & det stod att man inte skulle läsa av det efter mer än 5 min då det kunde visa falska positiva resultat. Jag har ju dock tagit samma typ av test flera ggr tidigare och tittat på dem igen efter ett par timmar och då har de fortfarande varit negativa.

Har googlat som en tok & det finns både historier där resultatet visat sig vara falskt och där kvinnor faktiskt varit gravida. Jag håller tummar och tår på att jag är det även att jag inte vill ge mig själv falska förhoppningar!
Känns som om den här dagen kommer att gå riktigt riktigt långsamt! :(

ANNONS
Av Tess - 4 juli 2014 09:01

Vad tror ni? Inbillar jag mig? Fyller år idag & hade varit väldens bästa födelsedagspresent om jag fick veta att jag är gravid just idag! Fast jag ska inte ta ut något i förskott! Vill inte lura mig själv...

Av Tess - 2 juli 2014 19:58

Återigen varit en stressig dag på jobbet men allt som allt har det varit en bra dag.

Tog en smooties med turkisk yoghurt, vispgrädde & hallon till frukost. Sen gav jag & en kollega oss ut för att dela ut bioprogram. Jag visade henne på kartan att du tar detta området så tar jag det här, ändå lyckades hon vimsa till det så vi gick båda på samma gata. Ja hon är allt lite speciell hon :)

Efter vi knatat runt i 1,5 h så var det dax för ett möte, ingen rast & ingen vila. När lunchen kom hade jag ont i magen och fick knappt i mig nåt alls av lunchen. Försökte verkligen trycka ner lite mat ändå. Eftermiddagen gick oxå fort, sen var det dax att gå hem. Åkte till affären och stog o kliade mig i huvudet. Vad ska vi ha till middag? Kollade in lite på lchfingenjorens blogg och blev inspirerad att göra egna hamburgare. Så det blev det & gott var det! Mätt blev jag oxå. Det är så skönt, har inte varit hungrig sen jag började med LCHF haha alltså på tre dagar :P

Var och hämtade paketet med mina nya kokböcker på vägen hem. Blir lite läsning i sängen innan det är dags att sova :)

Av Tess - 1 juli 2014 21:05

Dagen har varit stormig, det är mkt på jobbet just nu. Längtar otroligt mycket efter semester!! Men går inte på semester förrän den 14 juli, känns som en evighet tills dess.

Trots dagens stormigheter så har jag skött mig bra enligt lchf, började dagen med ostbacon. Till lunch blev det broccoli med pesto, kyckling & feta ost. Var nog ett för lågt fettvärde men iaf lite med kolhydrater. Till middag gjorde jag en gräddgryta som @lchfingenjoren la ut på sin blogg för ett par dagar sen. Jäklar vad god den var!! Kommer att göras igen helt klart.

Har druckit alldeles för lite vatten idag så har haft grym huvudvärk mesta delen av dagen tyvärr. Tog tom 2 panodil i em för jag skulle orka jobba.

I övrigt mår jag bra & framförallt jag är inte hungrig!!

Ikväll tog jag och delade ut bioprogram i byn, tog 1,5 och var visst 7 km. Så nu har jag gjort mig förtjänt av en timme i tv-soffan innan det blir sängen.

Naturbild från promenaden :)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se